top of page

Bli vårdkonsult!

Ta kontroll över din vardag och få mer frihet för det som verkligen betyder något. 

Inom vårdbemanningen stödjer vi sjukvården där behoven är som störst. 

“Viraliv var mitt första bemanning bolag som jag jobbat för, blev rekommenderad av min kollega som jobbar med dom och allt har varit toppen. Felix som är min konsultchef är alltid tillgänglig och ringer alltid och kollar så att jag har det bra, han är verkligen grym. Rekommenderar andra som funderar på bemanning att söka sig till Viraliv!”

— Jason, Undersköterska

“Kan varmt rekommendera Viraliv, som jag enbart har goda erfarenheter av. Lätta att nå, alltid hjälpsamma, ser mig som anställd och jag känner mig bekräftad. Har inget att invända! Mycket fint personligt bemötande utöver det vanliga. Har erfarenhet av andra Bemanningsföretag samt ca 45 år inom kommunal vård som ssk/Bm.”

— Gunnel, Sjuksköterska

“Jag arbetar som specialistsjuksköterska och har en toppen-kontaktperson, känner mig trygg och litar på han till 100%. Jag vet att han gör allt för att hitta ett bra uppdrag som passar in till mina behov. Han bryr sig om min arbetsmiljö och är intresserad och engagerad om jag trivs och hur det går på nya uppdraget. Jag kan varmt rekommendera Viraliv..”

— Karina, Sjuksköterska

“Mycket trevlig kontakt . Snabba på att svara. Bra på att förhandla..”

— Himan, Läkare

Läs mer om våra resencioner hos Bemlo

19_edited.png
Father and Daughter_edited.jpg
Young Doctor_edited.jpg

Hej framtida kollega!

Vad roligt att du är här och vill bidra till en bättre vård! 

Med din kraft stärker du vården där behoven är som störst och tillsammans bidrar vi till att främja livskvalitet och rädda liv.

Vården består av er sjuksköterskor, barnmorskor, läkare, undersköterskor med flera.

Det dagliga arbetet som ständigt pågår gör skillnad och förändrar livsöden på en daglig basis.

Det är en enorm insats och för det kan vi bara säga: stort tack!

Vi tror att man mår bäst under frihet och strävar efter att erbjuda alla våra konsulter mer kontroll och valfrihet i arbetslivet.

Vårdbemanningen ska vara ett alternativ till det offentliga och erbjuda bra löner, utvecklingsmöjligheter och arbetsvillkor.  

Oavsett om du arbetat som vårdkonsult innan eller om detta är ditt första möte med bemanningen kommer du att välkomnas i ett sammanhang som genomsyras av stort engagemang, uppskattning och kompetens. 

Vi ser fram emot att lära känna dig och jobba

tillsammans i framtiden!

17.png

Vem är du?

Sjuksköterska

Medical Consultation

Läkare

Undersköterska

leende sjuksköterska

Barnmorska

Ler Mogna Kvinnor

Socionom

Terapeut

Fästpunkt 1
1.png
Medical Information_edited.jpg

Jobba med oss 

Intresseanmälan

Vill du jobba som konsult eller har du frågor om vårdbemanning och vill komma i kontakt med oss? Skicka in en intresseanmälan så återkommer vi inom 24 timmar

bottom of page