top of page
Barnläkarundersökning

Sjuksköterska

Jobba som konsultsjuksköterska

Med oss kan du utveckla och bredda dina erfarenheter inom vården för att snabbt bli en nyckelspelare oavsett verksamhet. Genom att uppleva olika delar av vården och olika verksamheter kommer du förvärva värdefull kompetens som berikar CV:t och de verksamheter du jobbar i. Tillsammans bemannar vi sjukhus, vårdcentraler, kliniker och vårdinrättningar.

Med oss får du en ständig supporter i form av en engagerad konsultchef och tillgång till slagkraftiga avtal inom och utom ramavtalen. Vi arbetar med Sveriges större vårdgivare, men också mindre småföretag och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga löner och villkor på en mångfald av olika uppdrag landet över. 

Fördelarna med livet som hyrsköterska och stafettsjuksköterska

Att jobba som hyrsköterska eller stafettsjuksköterska innebär att du arbetar som konsult på landets vårdcentraler, sjukhus äldreboenden och övriga vårdinrättningar.

Som vårdkonsult frångår man den traditionella tillsvidareanställningen och fyller istället vårdbehoven på en timm-basis. Du kan välja att antingen jobba som löntagare, anställd av oss på Viraliv eller att fakturera från eget bolag. Det möjliggör en stor frihet i hur, när och vart man jobbar. Oavsett hur du väljer att jobba har du tillgång till högre löner för din insats!

På Viraliv tycker vi att trygghet är viktigt

Känner man sig trygg med sitt bemanningsbolag känner man sig trygg på arbetsplatsen.

Vi är närvarande, engagerade och kontaktbara under hela uppdraget. Såklart erbjuder vi:

  • Boende under uppdraget på ett av våra beprövade boendealternativ, hotell, vandrarhem eller egen lägenhet. 

  • Resor till och från arbetsplatsen. Du ska inte behöva tänka på hur du tar dig till och från uppdraget.  

  • Försäkring, alla anställda på Viraliv är under uppdraget försäkrade för eget olycksfall, skador på regionens utrustning och andra arbetsrelaterade skeenden.  

  • Tjänstepension är något alla våra konsulter oavsett ålder kan välja till. Prata med din konsultchef om du har specifika önskemål. 

  • Fortbildning i form av regelbundna HLR och andra relevanta utbildningar erbjuds självklart. Fråga oss om du har önskemål kring specifika utbildningar!

Eget företag eller anställning

Som vårdkonsult på Viraliv kan du välja hur du jobbar:

  • Anställning hos Viraliv

  • Fakturera genom eget företag

Oavsett vad du väljer kommer vi att erbjuda konkurrenskraftig ersättning och likaså villkor. 

 

Vad händer nu?

Vill du jobba som hyrsköterska återstår det att fylla i intresseanmälan så återkommer vi inom 24 timmar.  Därefter bokar vi in ett samtal där du får berätta vad du vill uppnå inom vårdbemanningen och som vårdkonsult. Tillsammans tar vi sedan fram det mest optimala upplägget för just din situation.

Vi ser fram emot att jobba med dig!

Teamet på Viraliv  

Intresseanmälan

Läkare skriver recept

Sjuksköterska

Pregnant woman in delivery room with CTG monitoring_edited.jpg

Barnmorska

Medical Consultation

Läkare

Manlig sjuksköterska

Undersköterska

bottom of page