top of page
Hälsotekniker på jobbet

Terapeut

Jobba som konsultsocionom

Med oss kan du utveckla och bredda dina erfarenheter inom vården för att snabbt bli en nyckelspelare oavsett verksamhet. Genom att uppleva olika delar av vården och olika verksamheter kommer du förvärva värdefull kompetens som berikar CV:t och de verksamheter du jobbar i. Tillsammans bemannar vi sjukhus, vårdcentraler, kliniker och vårdinrättningar.

Med oss får du en ständig supporter i form av en engagerad konsultchef och tillgång till slagkraftiga avtal inom och utom ramavtalen. Vi arbetar med Sveriges större vårdgivare, men också mindre småföretag och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga löner och villkor på en mångfald av olika uppdrag landet över. 

Fördelarna med livet som hyrsköterska och stafettsjuksköterska

Att jobba som hyrsköterska eller stafettsjuksköterska innebär att du arbetar som konsult på landets vårdcentraler, sjukhus äldreboenden och övriga vårdinrättningar.

Som vårdkonsult frångår man den traditionella tillsvidareanställningen och fyller istället vårdbehoven på en timm-basis. Du kan välja att antingen jobba som löntagare, anställd av oss på Viraliv eller att fakturera från eget bolag. Det möjliggör en stor frihet i hur, när och vart man jobbar. Oavsett hur du väljer att jobba har du tillgång till högre löner för din insats!

På Viraliv tycker vi att trygghet är viktigt

Känner man sig trygg med sitt bemanningsbolag känner man sig trygg på arbetsplatsen.

Vi är närvarande, engagerade och kontaktbara under hela uppdraget. Såklart erbjuder vi:

 • Boende under uppdraget på ett av våra beprövade boendealternativ, hotell, vandrarhem eller egen lägenhet. 

 • Resor till och från arbetsplatsen. Du ska inte behöva tänka på hur du tar dig till och från uppdraget.  

 • Försäkring, alla anställda på Viraliv är under uppdraget försäkrade för eget olycksfall, skador på regionens utrustning och andra arbetsrelaterade skeenden.  

 • Tjänstepension är något alla våra konsulter oavsett ålder kan välja till. Prata med din konsultchef om du har specifika önskemål. 

 • Fortbildning i form av regelbundna HLR och andra relevanta utbildningar erbjuds självklart. Fråga oss om du har önskemål kring specifika utbildningar!

Eget företag eller anställning

Som vårdkonsult på Viraliv kan du välja hur du jobbar:

 • Anställning hos Viraliv

 • Fakturera genom eget företag

Oavsett vad du väljer kommer vi att erbjuda konkurrenskraftig ersättning och likaså villkor. 

 

Vad händer nu?

Vill du jobba som hyrsköterska återstår det att fylla i intresseanmälan så återkommer vi inom 24 timmar.  Därefter bokar vi in ett samtal där du får berätta vad du vill uppnå inom vårdbemanningen och som vårdkonsult. Tillsammans tar vi sedan fram det mest optimala upplägget för just din situation.

Vi ser fram emot att jobba med dig!

Teamet på Viraliv  

Vår socionombemanning förser socialkontor över hela landet med erfarna socionomkonsulter och socialsekreterare som är specialiserade inom socialtjänstens samtliga områden.

Vår ambition är att skapa förutsättningar för kontinuitet och kvalitet ute på arbetsplatserna för att på så sätt kunna garantera att varje klient får den hjälp den behöver för en hållbar livssituation. Hållbar socionombemanning börjar här.

Kontakta oss direkt för ett uppdrag som är helt anpassat utefter dina drivkrafter och önskemål. Scrolla ned för våra kontaktuppgifter. Bonliva tillhandahåller även extern handledning till dig som socionomkonsult. Varmt välkommen att höra av dig för mer information. Vi kan socionombemanning för dig som värderar varje individ!

Bemanning av arbetsterapeuter och fysioterapeuter via Agila

Vi på Agila vill att du ska känna att vi är det självklara valet när du behöver bemanning med en fysioterapeut eller arbetsterapeut till din verksamhet. Agila arbetar enligt en fullserviceprincip och vi har en välgenomtänkt bemanningsprocess. Det gör att du kan få tillgång till ett stort antal högkvalificerade arbetsterapeuter och fysioterapeuter i hela Sverige.

När du väljer oss som bemanningsföretag får du:

 • Snabb tillgång till uthyrning av arbetsterapeuter & fysioterapeuter

 • Den kompetens du behöver – när du behöver den

 • En kontaktperson hos oss för snabb & smidig bemanning

 • Full flexibilitet

 • Bemanning med kort varsel vid behov

 • Ett bemanningsföretag med motiverade medarbetare och som får löpande kompetensutveckling

Kvalitativ bemanning av fysioterapeuter och arbetsterapeuter

Vill du få tillgång till en fysioterapeut eller arbetsterapeut i toppklass till din verksamhet är Agila rätt val. Vi har nämligen en tydlig filosofi om hur vi som bemanningsföretag för fysioterapeuter och arbetsterapeuter ska arbeta. För att alltid kunna erbjuda dig som uppdragsgivare motiverade medarbetare med hög kompetens jobbar vi ständigt med såväl vår bemanningsprocess som vår kvalitetssäkring. Vårt mål är inte bara att tillsätta vakanta platser utan även att även höja kvaliteten och kompetensen i din verksamhet.

Kvalitetssäkrat bemanningsföretag för fysioterapeuter och arbetsterapeuter

Innan en arbetsterapeut eller fysioterapeut kan börja arbeta genom oss genomgår de flera intervjuer. Vi tar referenser från tidigare arbetsgivare och gör omfattande behörighetskontroller. Våra konsultchefer gör också en viktig helhetsbedömning kring hur våra fysioterapeuter och arbetsterapeuter kommer att fungera i din verksamhet i praktiken. Det handlar om att förstå hur varje individ kan komma att passa in i en arbetsmiljö och arbeta som en del av ett team. Att göra en sådan bedömning kräver förmåga att analysera på djupet, fingertoppskänsla och lång erfarenhet av att jobba med arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Och det har vi. Söker du uppdrag som arbetsterapeut eller fysioterapeut så läs gärna vidare här.

Bemanning av terapeuter med stöd under hela uppdraget

När du anlitar Agila som bemanningsföretag för bemanning av fysioterapeuter och arbetsterapeuter får du inte bara en kvalificerad arbetsterapeut eller fysioterapeut till din verksamhet. Vi är även med under resans gång och bidrar till att de konsulter som vi bemannar med får allt det stöd de behöver. Vi är med hela vägen från rekrytering till avslutat uppdrag. Däremellan gör vi täta uppföljningar fortlöpande Vår målsättning är alltid att skapa långsiktiga relationer och partnerskap.

Ett personligt bemanningsföretag för arbetsterapeuter / fysioterapeuter

Som uppdragsgivare får du alltid din egna personliga kontaktperson hos oss. Detta arbetssätt gör att du får fullt stöd från dag ett och känner att vi tar hand om dina bemanningsbehov på bästa möjliga sätt. Vi vet att en lyckad bemanning kräver starkt engagemang och en nära dialog. Att matcha en konsult fysioterapeut eller arbetsterapeut med en uppdragsgivare kräver fingertoppskänsla – något som blir möjligt tack vare det sätt som vi jobbar genom våra personliga kontaktpersoner. Och visst håller du med om att det är mycket lättare och roligare att samarbeta ifall vi får möjlighet att lära känna varandra?

Våra fysioterapeuter och arbetsterapeuter är motiverade

Agila är mycket mer än bara uthyrning av fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vår mångåriga erfarenhet som bemanningsföretag inom vårdbemanning och omsorgsbemanning har lärt oss betydelsen av att engagera och motivera våra medarbetare på ett bra sätt. Därför arbetar vi enligt principen fullservice – såväl med dig som uppdragsgivare som med våra medarbetare. När du bemannar din verksamhet med arbetsterapeuter eller fysioterapeuter från Agila kan dina nya medarbetare fokusera på sitt jobb redan från första arbetsdagen. Detta tack vare att vi tar hand om allt det praktiska som exempelvis att boka resor och hitta boende. Vi ordnar också med sjukförsäkring och pensionssparande, vilket skapar trygghet. För att våra medarbetare ska trivas och för att du som uppdragsgivare alltid ska få tillgång till de bästa fysioterapeuterna och arbetsterapeuterna erbjuder vi vår personal löpande fortbildning och kunskapsutveckling. Det motiverar, engagerar och inspirerar. I slutändan något som gynnar oss alla – inte minst dig som uppdragsgivare!

Här kan du läsa mer om att hyra fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Läkare skriver recept

Sjuksköterska

Pregnant woman in delivery room with CTG monitoring_edited.jpg

Barnmorska

Medical Consultation

Läkare

Manlig sjuksköterska

Undersköterska

bottom of page